Please tell us
+90 - 216 - 540 9686

АСГЕ МЕТАЛ –КОРПОРАЦИЯ

Paslanmaz Çelik


Дружеството «Асге Метал Ич ве Дъш Тиджарет Лимитет Ширкети» предоставя услуги в сектора на неръждаемата стомана , основавайки се на опита и знанията си, придобити в продължение на много години .Нашата фирма, благодарение на натрупаните обширни знания , се занимава с доставка на неръждаема стомана на предприятията в Турция, така също чрез износ на промишлените предприятия на други страни.

Нашата фирма работи интензивно и се старае да предостави по подходяща цена още по качествени и по разнообразни видове материали от неръждаема стомана, която се използва в различните промишлени сектори в Турция , например при производството вратите на кабините на асансьорите и бутоните, за декоративни цели, при архитектурните применения на материали от неръждаема стомана, автомобилната вспомагателна промишленост , в промишленността за изготвяне на текстилните машини , хранителната промишленост, в областта на производството на индустриални кухни .

  Paslanmaz Harf
 

 

ЛИСТОВЕ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С ОРНАМЕНТИ

Произведени са от неръждаема стомана с супер гладка огледална повърхност с качество AISI 304 / DIN 4301 .
Може спокойно да се използва при покриването на вътрешните и външни помещения, тавани, стени, подове, колони .
Може да се използва като покритие след като се залепи върху всякакъв вид метални и дървени и подобни материали .
Тя е дълговечна и издръжлива на външните влияния и се чисти много лесно .
Нашите изделия се изработват на лазерни и гилотинни машини, така също на панч и aбкант. Може да се реже във всякакви форми и да се привива на 90 градуса , повърхността не се чупи и не се поврежда .
Този материал е най издръжлив и естетичен в сравнение с другите декорационни материали .
Използва се в хотелите, рекламния сектор, панаирните стендове , в ресторантите, при производство на асансьорите , производството на дървени изделия , осветителните арматури , автомобилните аксесуари , медицински изделия, производството на камини и навсякъде , където се иска приложение на творческите способности.

 

images